bezwzględna kara śmierci dla morderców dzieci podpisać teraz

STOP PRZEMOCY WOBEC BEZBRONNYCH DZIECI!!!! ILE JESZCZE BĘDZIEMY NA TO BEZPRAWIE PATRZEĆ BEZCZYNNIE.?? NIKT NIE ROBI NIC W TYM KIERUNKU PRZERÓŻNE INSTYTUCJE NIC NIE ROBIĄ ABY ZAPOBIEGAĆ I POMAGAĆ BEZBRONNYM DZIECIOM Kara śmierci MOŻE POWSTRZYMA PRZECIEŻ DOROSŁYCH RODZICÓW PRZED TYM CO WYPRAWIAJĄ ZE SWOIMI DZIECMI.. ZRÓBMY COŚ DLA tyCH DZIECI TYLKO JEDEN GŁOS!!!

Podpisz

Podpisz z Facebook sign_with_twitter
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się, albo przejdź do rejestracji i złóż podpis, wypełniając poniższe pola.
Nazwa użytkownika, email i hasło będą Twoimi danymi konta; w ten sposób po zalogowaniu się będziesz mógł podpisać inne petycje.

Prywatności w wyszukiwarkach? Możesz użyć pseudonim:

Uwaga adres email musi być ważny, aby potwierdzić Twój podpis, w przeciwnym razie zostanie anulowany.

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgoda na przetwarzanie danych osobowych
Zezwolenie na przekazywanie i/lub przekazywanie danych partnerom i osobom trzecim działającym w dziedzinach usług, redakcji, energii, telefonii, turystyki, komunikacji, rozrywki, finansowych, ubezpieczeniowych, motoryzacyjnych, na dużą skalę, organizacji humanitarnych i charytatywnych Oraz inne cele promocyjne i handlowe, za pośrednictwem poczty elektronicznej lub telefonu i/lub zautomatyzowanych systemów komunikacji telefonicznej lub zadzwoń bez interwencji operatora i/lub łączności elektronicznej, na przykład poczty elektronicznej.

Lista Komentarzy

Kto podpisał tę petycję oglądał również te kampanie:

Podpisz

Podpisz z Facebook sign_with_twitter
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgoda na przetwarzanie danych osobowych

Cel zbieranych podpisów

Ostatnie Podpisy

bezprawie, dzieci, kara, mordercy, petycja, rodzice, śmierć