Utwórz petycję >

• Utwórz Twoją petycję
  • Zmieniaj świat!

CZYM SĄ PETYCJE ONLINE

Witamy na stronie Activism - Petycje Online, pierwsze i najważniejsze wirtualne miejsce we Włoszech, gdzie możesz umieścić Twoją petycję.

My, autorzy strony Activism - Petycje Online wierzymy, że to właśnie od nas wszystkich musi wypłynąć impuls, by zmieniać świat, wierzymy, że każdy z nas może i powinien wyzwolić drzemiące w nas idee i dzielić się nimi z innymi.

Uważamy, że bez takiego wirtualnego miejsca, gdzie codziennie możemy toczyć własne walki, nawet te najmniejsze, nikt z nas nie byłby tak naprawdę wolny.

Dlatego właśnie stworzyliśmy stronę Activism - Petycje Online. Wolną, darmową, niezależną, naszą i waszą.

Jak napisać petycję »

UTWÓRZ PETYCJĘ

Rzuć się w wir walki!

• - Internetowa platforma zbierania podpisów numer 1 we Włoszech
  • - Zupełnie i całkowicie gratis
  • - Możliwość zamieszczania Twojej petycji na Facebook i na innych portalach społecznościowych
  • - Możliwość pobierania podpisów w formacie PDF lub DOC, w celu ich wydrukowania i przekazania odbiorcom petycji
  • - Maksymalna widoczność Twojej petycji

Zmieniajmy świat od początku!

Utwórz od razu swoją pierwszą petycję »

Petycja w sprawie cofnięciu zezwolenia na osiedlenie się w Polsce i próbie deportowania na Białoruś Pawła Juszkiewicza, wspaniałego człowieka i naukowca.

Paweł Juszkiewicz przyjechał do Polski dziesięć lat temu. Dzięki swojej pracowitości i uporowi  osiągnął wspaniałe sukcesy jako student, a także doktront na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu. W 2011 roku zdobył tytuł najlepszego polskiego studenta zagranicznego, wygrywał liczne konkursy, brał udział, jak i również sam organizował liczne konferencje naukowe. Po pięciu latach pobytu otrzymał zezwolenie na osiedlenie się na terytorium Rzeczypospolitej, którą uważa za swoją ojczyznę. W zeszłym roku rozpoczął starania o obywatelstwo polskie. Niestety, tutaj ... kontynuuj »

MOST READ

• DZISIAJ