Utwórz petycję >

• Utwórz Twoją petycję
  • Zmieniaj świat!

CZYM SĄ PETYCJE ONLINE

Witamy na stronie Activism - Petycje Online, pierwsze i najważniejsze wirtualne miejsce we Włoszech, gdzie możesz umieścić Twoją petycję.

My, autorzy strony Activism - Petycje Online wierzymy, że to właśnie od nas wszystkich musi wypłynąć impuls, by zmieniać świat, wierzymy, że każdy z nas może i powinien wyzwolić drzemiące w nas idee i dzielić się nimi z innymi.

Uważamy, że bez takiego wirtualnego miejsca, gdzie codziennie możemy toczyć własne walki, nawet te najmniejsze, nikt z nas nie byłby tak naprawdę wolny.

Dlatego właśnie stworzyliśmy stronę Activism - Petycje Online. Wolną, darmową, niezależną, naszą i waszą.

Jak napisać petycję »

UTWÓRZ PETYCJĘ

Rzuć się w wir walki!

• - Internetowa platforma zbierania podpisów numer 1 we Włoszech
  • - Zupełnie i całkowicie gratis
  • - Możliwość zamieszczania Twojej petycji na Facebook i na innych portalach społecznościowych
  • - Możliwość pobierania podpisów w formacie PDF lub DOC, w celu ich wydrukowania i przekazania odbiorcom petycji
  • - Maksymalna widoczność Twojej petycji

Zmieniajmy świat od początku!

Utwórz od razu swoją pierwszą petycję »

STOP PRZYMUSOWI SZCZEPIEŃ

Po przegłosowaniu 15.06.2012 r. przez Sejm, teraz Senat zajmie się rozpatrzeniem ustawy o zmianie ustawy o zapobieganiu oraz zwalczaniu zakażeń i chorób zakaźnych u ludzi oraz ustawy o Państwowej Inspekcji Sanitarnej (druk senacki nr 141, druki sejmowe nr 293 i 416), a następnie jeśli nie zostaną wprowadzone poprawki, ma ona zostać podpisana przez Prezydenta.
Projekt ten godzi w prawa człowieka i pacjenta znacznie poszerzając uprawnienia inspekcji sanitarnej, mimo zapowiedzi medialnych nie znosi przymusu szczepienia dzieci, ponieważ w wielu miastach są nakładane grzywny ... kontynuuj »

MOST READ

• DZISIAJ