Utwórz petycję >

• Utwórz Twoją petycję
  • Zmieniaj świat!

CZYM SĄ PETYCJE ONLINE

Witamy na stronie Activism - Petycje Online, pierwsze i najważniejsze wirtualne miejsce we Włoszech, gdzie możesz umieścić Twoją petycję.

My, autorzy strony Activism - Petycje Online wierzymy, że to właśnie od nas wszystkich musi wypłynąć impuls, by zmieniać świat, wierzymy, że każdy z nas może i powinien wyzwolić drzemiące w nas idee i dzielić się nimi z innymi.

Uważamy, że bez takiego wirtualnego miejsca, gdzie codziennie możemy toczyć własne walki, nawet te najmniejsze, nikt z nas nie byłby tak naprawdę wolny.

Dlatego właśnie stworzyliśmy stronę Activism - Petycje Online. Wolną, darmową, niezależną, naszą i waszą.

Jak napisać petycję »

UTWÓRZ PETYCJĘ

Rzuć się w wir walki!

• - Internetowa platforma zbierania podpisów numer 1 we Włoszech
  • - Zupełnie i całkowicie gratis
  • - Możliwość zamieszczania Twojej petycji na Facebook i na innych portalach społecznościowych
  • - Możliwość pobierania podpisów w formacie PDF lub DOC, w celu ich wydrukowania i przekazania odbiorcom petycji
  • - Maksymalna widoczność Twojej petycji

Zmieniajmy świat od początku!

Utwórz od razu swoją pierwszą petycję »

Zwracam się z prośbą o wsparcie – w formie podpisów i wypowiedzi pod petycją kierowaną do Sądu Rejonowego w Gliwicach – o nie dopuszczenie do przedawnienia!!!
I skazanie z zastosowaniem możliwie najwyższych kar - w sprawie sprawy totalnie bestialskiego czynu - spalenia oblanej łatwopalnym płynem (prawdopodobnie benzyną) dwuletniej kotki wychowanej w domu – pikanterii i totalnemu wynaturzeniu zdarzeniu dodaje fakt, iż miało to miejsce z udziałem trzech młodych sprawców w wigilię świąt bożego narodzenia ! ok. godz. 20 w roku 2009!!...na śląsku, w miejscowości ... kontynuuj »

MOST READ

• DZISIAJ