Utwórz petycję >

• Utwórz Twoją petycję
  • Zmieniaj świat!

CZYM SĄ PETYCJE ONLINE

Witamy na stronie Activism - Petycje Online, pierwsze i najważniejsze wirtualne miejsce we Włoszech, gdzie możesz umieścić Twoją petycję.

My, autorzy strony Activism - Petycje Online wierzymy, że to właśnie od nas wszystkich musi wypłynąć impuls, by zmieniać świat, wierzymy, że każdy z nas może i powinien wyzwolić drzemiące w nas idee i dzielić się nimi z innymi.

Uważamy, że bez takiego wirtualnego miejsca, gdzie codziennie możemy toczyć własne walki, nawet te najmniejsze, nikt z nas nie byłby tak naprawdę wolny.

Dlatego właśnie stworzyliśmy stronę Activism - Petycje Online. Wolną, darmową, niezależną, naszą i waszą.

Jak napisać petycję »

UTWÓRZ PETYCJĘ

Rzuć się w wir walki!

• - Internetowa platforma zbierania podpisów numer 1 we Włoszech
  • - Zupełnie i całkowicie gratis
  • - Możliwość zamieszczania Twojej petycji na Facebook i na innych portalach społecznościowych
  • - Możliwość pobierania podpisów w formacie PDF lub DOC, w celu ich wydrukowania i przekazania odbiorcom petycji
  • - Maksymalna widoczność Twojej petycji

Zmieniajmy świat od początku!

Utwórz od razu swoją pierwszą petycję »

Apel do przedstawicieli Kościoła katolickiego w naszym kraju

APEL
Zwracam się z gorącą prośbą
do przedstawicieli Kościoła katolickiego w naszym kraju

DRODZY DUSZPASTERZE! Przygarniajcie, adoptujcie, otaczajcie opieką zwierzęta ze schronisk. Plebanie, a tym samym parafie, mogą być miejscem przyjaznym dla naszych „braci mniejszych”, a jednocześnie stanowić bezprecedensowy, budujący przykład dla szerokich rzesz wiernych. Niech za Waszą przyczyną zniknie raz na zawsze proceder maltretowania zwierząt, a pies przy budzie, z pomyjami w misce, stanie się jedynie wstydliwym wspomnieniem.

Poparcie ... kontynuuj »

MOST READ