Paykasa Kart Nedir ? sign now

Online ödeme sistemi kullanılan internet sitelerinde geçerli 16 haneli şifreden oluşan bir ön ödemeli kart sistemidir.Dünya üzerinde 12000'den fazla internet sitesinde ve alışveriş noktasında kullanabilirsiniz.

paykasa sayesinde kimlik bilgilerinizi kimseyle paylaşmadan güvenli alışveriş yapabilirsiniz.

Tek kullanımlık olan ucuz paykasa kodları sayesinde internette kişisel bilgilerinizi saklayarak hem güvenli hem ekonomik alışveriş yapmış olursunuz.

Size verilen 19 haneli ucuz paykasa kodunu, paykasa alışveriş yaptığınız sitede ucuz paykasa ile para yatırma seçeneğine tıklayarak paykasa numarası kısmına girin sonrasında Euro cinsinden kart miktarını yazarak Para Yatırma ya da Onay tuşuna basın. 10 saniye içerisinde paranız hesabınıza geçecektir.

Sign with Facebook sign_with_twitter

Sign with Facebook sign_with_twitter